Lena Björnsdotter

Det är jag som är Lena Björnsdotter och driver Be your movement.
Ursprungligen är jag från Småland och landade i Halmstad 2007 när jag hittade den 3åriga utbildningen Biomedicin inriktning Fysisk Träning. Jag ville jobba med mötet med människor och träning i kombination, därmed blev valet enkelt bland alla hälsolinjer där en praktisk PTlicens var slutpoängen på utbildningen.
PTlicensen tog jag 2009 och sen dess har jag jobbat med Personlig Träning och gruppträning på heltid på en träningsanläggning i Halmstad. I september 2017 valde jag att gå min egen väg för ytterligare utveckling och förverkligande av egen verksamhet.

Jag har alltid varit aktiv och har en bred träningsbakgrund, främst i fotboll, innebandy, styrketräning och dans.
Jag älskar själv all sorts träning som man blir glad och stark av.

Sen 2012 är jag Certifierad Anatomy in Motion Practioner Level 1-4 med kompetens inom gång- och hållningsanalys, där fotens inverkan på kroppen är central och där stretch och träning i 3 rörelseplan (3PM ®) är interventionerna för att skapa smärtfrihet, förbättra rörlighet och öka idrottsprestation.

Med två av de främsta inom sin profession, Martin Lundgren och Linus Johansson driver jag även utbildningsföretaget aspera education som vidareutbildar Personliga Tränare och terapeuter till en gedigen certifiering i AMS – aspera movement system.

Med mig som personlig tränare ligger ett systemiskt tänk till grund för mitt arbete.
Jag brinner för alla delar som gör kroppen komplett. Rätt kost, rätt träning samt återhämtning och vila – gärna allt i kombination och utanför boxen. Träning ska vara rolig för att den ska vara hållbar, skapa ditt starkaste jag och ge märkbar fysisk och psykisk progression.

Samarbetet börjar när vi tillsammans går igenom bakgrund, mål, och de strategier du behöver för att lyckas.
Jag vill sudda ut gränserna och få dig att maxa utifrån de förutsättningar du har.
Jag bromsar dig om du behöver sakta in, jag pushar dig om du behöver framåtdriv och jag är hack i häl med åtgärder om du behöver flås i nacken och en hjälpande hand.
Tveka inte, nu kör vi!